Close Menu
Digitale Transformatie

Het digitaliseren van bedrijfsprocessen. Doorgaans doen we dat om processen efficiënter en effectiever te laten verlopen. Daarmee bespaart u zowel tijd als geld. Met een mooi woord noemen we dit Business Process Management (‘BPM’). BPM laat processen niet alleen efficiënter en effectiever verlopen, maar automatiseert die processen en integreert deze ook met andere systemen. Dat leidt vervolgens weer tot een betere onderlinge samenwerking en een hogere productiviteit. 

Tot voor kort automatiseerden veel organisaties verschillende onderdelen van een business proces met behulp van diverse applicaties. Dat was alleen nog geen garantie voor een goede samenwerking tussen die applicaties. Dat is waarom wij graag uw volledige bedrijfsproces digitaliseren. Dat doen we door eerst naar uw gehele proces te kijken. Vervolgens bepalen we  welke applicatie het meest geschikt is voor een procesonderdeel. Delen van uw proces zullen door uw huidige applicaties het beste ondersteund kunnen worden. Andere delen kunnen we qua ondersteuning wellicht verbeteren. Essentieel hierbij is dat wij alle betrokken applicaties aan elkaar verbinden om de data-uitwisseling ten behoeve van het proces mogelijk te maken. Dat doen we met ons platform [link naar GEM]. Omdat dit overzicht én stabiliteit geeft. Wij noemen dat digitale transformatie.

Stap voor stap kijken we of we bepaalde applicaties deels of volledig kunnen vervangen, bijvoorbeeld omdat een applicatie verouderd is en niet meer onderhouden wordt. Juist die gefaseerde overgang zorgt ervoor dat u weinig tot geen migratierisico’s loopt. We begeleiden de gehele overgang: van voorbereiding van de migratie tot en met de migratie zelf. 

Wij zijn op ons best als we organisaties kunnen begeleiden en vooruithelpen bij het implementeren van een gedegen oplossing. Dat doen we door middel van BPM, of met behulp van een Enterprise Service Bus (ESB) die de applicaties aan elkaar verbindt. Voor elke oplossing analyseren we eerst grondig wat uw specifieke behoeften zijn. We leggen in begrijpelijke taal uit hoe onze oplossing er in de praktijk uit gaat zien. We werken daarbij altijd op basis van methoden en technologieën die zich inmiddels bewezen hebben. We ontwerpen een oplossing die we in uw bestaande systemen kunnen integreren. Geen enkel ontwerp maken we onnodig ingewikkeld.

Niet alleen helpen wij u bij het inrichten van processen en systemen; we zorgen er ook voor dat u altijd over accurate en actuele gegevens beschikt. We willen niet zomaar een partner zijn. Van kennismaking tot ontwerp en van implementatie tot beheer: u kunt rekenen op onze professionele ondersteuning. Altijd en overal. 

Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise, garanderen wij dat u met onze oplossing uw business processen op een efficiënte en effectieve manier digitaliseert. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We vertellen u graag hoe wij u kunnen helpen bij het bedenken en implementeren van een goede BPM-oplossing. 

 

“We spreken dezelfde taal en luisteren naar elkaar. Dat maakt voor ons écht het verschil. NLeyes is met recht een partner, of misschien kan ik beter zeggen dat zij de collega’s zijn die ik graag meeneem naar klanten. Zo ervaar ik dat wel. We zijn nog maar net begonnen, maar we kijken nu al naar hoe we op termijn klant A, B, C tot en met Z van het ene proces naar het nieuwe proces kunnen migreren. 

Die migratie doet NLeyes. Zelf hebben wij hier onvoldoende capaciteit, kennis en expertise voor in huis. We hebben er vertrouwen in dat NLeyes ons ook kan helpen met wat er verder nog op ons pad komt. Wij hebben hen nodig om onze standaard naar de buitenwereld te communiceren en het op zo’n manier in te richten dat we het voor elke klant, groot of klein, op een uniforme manier kunnen regelen.”

Jacob de Groot, Informatiemanager