Close Menu
Onze dienstverlening

NLEYES Interim Specialisten

 

NLEYES is geen uitzend- of detacheringsbureau; voor inzet van tijdelijk ICT personeel - om bijvoorbeeld piekbelasting op te vangen of uw medewerkers te vervangen - kunt u bij tal van hierin gespecialiseerde bedrijven terecht. Alleen in het geval dat u zeer complexe vraagstukken moet oplossen, waarvoor diepgaande kennis van techniek en business(processen) vereist is, kan een beroep worden gedaan op onze specialisten. Wij zetten ook alleen onze eigen specialisten en associates hiervoor in, zodat wij te allen tijde topkwaliteit kunnen bieden. Onze specialisten behoren tot de absolute top in de ICT en zijn niet alleen ervaren in hun vakgebied, maar combineren dit met een flinke dosis domeinkennis. Aan de inzet wordt altijd een overdracht gekoppeld, waardoor de continuiteit binnen uw organisatie is geborgd.

Onze specialisten worden continu ondersteund en begeleid in hun rol als expert, met als focus:

  • Up-to-date vaardigheden, op het vlak van techniek en architectuur, modellen en methodes, maar ook op de verschillende klantdomeinen;
  • Adviesskills, luisterend en handelend vanuit een breder perspectief, waar mogelijk creatief, maar steeds met een focus op resultaat en snelheid van levering;
  • Objectief handelend, zonder (interne) belangen problemen analyseren en oplossingen aanreiken.

Misschien niet nieuw, maar wel effectief: onze specialisten worden binnen NLEYES altijd gekoppeld aan een 'schaduw-specialist'. Dit biedt specialisten de mogelijkheid om regelmatig te sparren met een collega-specialist voor een beter resultaat, maar zorgt ook voor continuïteit naar onze klanten.

Is uw interesse gewekt om kennis te maken met onze specialisten? Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of als een vraagstuk binnen uw organisatie daarom vraagt!