Close Menu
Onze dienstverlening

Diensten

In plaats van te verkondigen wat wij als NLEYES allemaal in huis hebben, staan we liever eerst stil bij de vraag waarom u als klant behoefte zou kunnen hebben aan aanvullende expertise of services. Welke uitdagingen of vraagstukken liggen voor? En op welk(e) vlak(ken) kunnen externe experts toegevoegde waarde bieden? Wij gaan desgewenst graag met u hierover in gesprek of zijn van harte beschikbaar om met u samen te werken. Hieronder enkele kernwaarden die op ons van toepassing zijn.

Wij zijn niet alleen specialisten in hart en nieren, maar ook:

  • oprecht geïnteresseerd in onze klanten en in hun vraagstukken;
  • ervaringsdeskundigen in complexe digitale transformaties;
  • stevig ingevoerd in specifieke klantdomeinen;
  • gedreven, innovatief, betrouwbaar en transparant.
NLEYES Consultants
De wereld van onze klanten is groter dan voorheen, vertaalt zich naar diverse ketens waarbij verschillende partijen een rol spelen en kan soms complex en politiek gevoelig zijn. Om steeds de juiste zetten te doen, is overzicht van en inzicht in het speelveld cruciaal. Welke toegevoegde waarde kan een consultant van NLEYES hieraan leveren?
Lees meer
NLEYES Interim Specialisten
Wij zijn geen uitzend- of detacheringsbureau, maar hebben wel oog voor de behoefte van onze klanten om tijdelijk topspecialisten toe te voegen aan een afdeling of project. Om juist die specifieke kennis in te brengen, die nodig is: een combinatie van technische inhoud en domeinkennis met de natuurlijke eigenschap om deze kennis over te dragen.
Lees meer
NLEYES Professional Services
Opdrachtgevers zijn eensluidend als het gaat om het inschakelen van ICT bedrijven: Maximaal ontzorgd worden door professionele organisaties, die perfect aanvoelen wat er speelt, transparant en vakkundig opereren en aantoonbaar toegevoegde waarde leveren. In de praktijk wordt dit echter nauwelijks geleverd. Wat maakt NLEYES anders?
Lees meer